Valaki rendelt már az Aliexpress-ről? Mennyire biztonságos? Telefont érdemes rendelni onnan?
Rendelni szeretnèk egy telefont 60 dollàrèrt, meg pàr dollàros dolgot.. arralennèk kivàncsi hogy mennyire biztonsàgos-e onnan rendelni akàrmit is. Tènyleg akàr 60nap alatt èr ide a csomag? Vagy a csomagtol függ hogy miaz ???? Ha valaki tud ebben segiteni aki màr règebb óta rendel onnan jo lenne ha adna nekem tanàcsot melyik orszàgbol szàllitanak hamarabb , vagy honnan tudom meg hogy màr uton van a csomagom.
:/
én biztosan nem rendelnék telefont. volt haverom aki rendelt,de jól megszívta, nem tudta rendesen átállítani a menüt,félig kínai maradt neki,félig angol. és emellett egyéb gondok is voltak vele. pl 8mpx kamera volt a leírásban,de a valóságban nem tudott még szöveget se fotózni,az is homályos volt.,egy gyenge vga kamera lehetett benne. szóval van rá esély,hogy nem azt kapod amit ígérnek.
de én rendeltem már telefontokot aliexpressről,azzal semmi gond nem volt. de nem is szakadt volna meg a szívem azért a 2-3 dollárért ha mégse jó. elektronikai kütyüt tuti nem rendelnék.. max ruha,esetleg kozmetikum, bár ettől is félnék,nehogy vmi xart küldjenek ami a napon érlelődött 1 hónapig, én meg ragyás leszek tőle.
és valóban 2-3 hónap volt mire megkaptam, de sztem ez ki van írva az adott oldalnál hogy mennyi a várható szállítási idő.
de mondom,ilyen mobiltok szintű dolgot szívesen rendelnék újra.
Apróságokat rendeltem már sokszor. Ruhák, kiegészítők. De telefont nem vennék onnan.
Volt, hogy 60 napnál is többet kellett várni, már azt hittem elveszett a csomag amikor végre megérkezett.
Aliról pedig szinte minden kínából jön.
akkor neis rendeljek onnan semmit??? nekem azt mondt¨˘k hogy k¨šlf02ldi webshopok k02z¨šl ez a legbiztons¨¤gosabb.. egyik ismer02s02m onnan rendelt egy telefont egy ¨¨ve ¨¨s m¨¨g mindig m¨šk02dik 8 mp kamera 16gb hely 4magos 1.4-es procival 2 gb rammal...
¨¨s ugyanolyan azt mondja amilyen a k¨¨peken volt..
eddig mindenki pozit¨Şvat mondott az oldalrol
hát felőlem rendeld, de 60 dollár értékben inkább menj be a media markba és vegyél onnan. az legalább jó, vagy ha nem vissza tudsz menni kicseréltetni. én pl kötöttem külön biztosítást a telefonomra és tabletemre. ha leejtem vagy vízbe ejtem, akkor is beveszi a szervíz és megcsinálják ingyen. a tiédet akkor se veszik vissza/csinálják meg, ha alapból hibásan küldik.
szóval én ilyen elektronikai dolgot olyan helyről vennék ahova vissza tudom venni ha szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!