Hogy kell leszedni a gél lakkot, , házilag, , anélkül hogy roncsolnám a körmöm? (Többi lent)
Elkezdtem nézegetni a gél lakkokat,sok embernél láttam,és nekem is nagyon megtetszettek. Már folyamatban van egy kezdő csomag rendelése is. Viszont arra sehol nem kaptam még választ,hogy hogyan tudom leszedni??
Sok helyen,olvaatam hogy sehogy,műkörmöshöz kell menni. Máshol azt láttam,hogy magam is le tudom szedni reszeléssel (bár ez egyes emberek szerint roncsolja a körmömet)
Valaki azt írta hogy elég hozzá sima acetonos körömlakkallemosó, valaki szerint van hozzá külön speciális.
Most akkor hogy is van ez??
UI.: Légyszi csak normális válaszokat. Előre is nagyon szépen köszönöm! 😄
valóban lehet oldani,vagy reszelni is. mindkettőnek megvannak a hátrányai,de egyik se tesz jót a körömnek. létezik olyan is,hogy elvékonyítják a régi gél lakk felszínét,szóval jól mattuljon be. aztán erre festik rá a következő gél lakkot. több videót is láttam erre asszem a diamond nails oldalán(youtube)
nekem ez a megoldás tetszik a legjobban, bár én csak oldással és reszeléssel próbáltam. a reszelés szerintem nem való olyannak aki nem tanulta ezt a szakmát(sajnos én is fas*zán elvékonyítottam a körmöm a reszeléssel,pedig csak a színt szerettem volna lereszelni)
1. válaszoló. Valamilyen szinten egyet értek, mert valóban nem eget rengető összeg. Azonban elmesélem a sztorimat, amire én sem láttam jobb megoldást, mint hogy saját magamnak én készítsem a manikűrömet.
A csaj elég flegma, bármit kérdezek tőle hárít vagy úgy tesz, mintha nem hallana. Egy hónappal előtte be kell nála jelentkezni, különben nem fogad még akkor sem ha egy deka vendége sincsen. Ő így tuningolja magát és hiteti el másokkal, hogy mekkora szakmabeli. Géllakkja kb. 3 szín van. Egy undorító neonpink, valami kékszerű, meg egy milf színű. Mikor megérdeklődöd tőle, hogy töltés(amire várakozási idő szintén legalább 2 hét) vagy leszedés vagy ilyesmit vállal-e, akkor azt mondja, hogy csak porcelánt szed le, a többire nincs oldója. (Ez azért a b**meg kategória) Na szóval én ezt untam meg. Nagy ritkán, behatárolhatatlan időközönként megyek másik városba, ahol szintén nem fogadnak azonnal. A városunkba másik nincs, vagy aki igen, azok is idióták. Pl. az egyiktől megkérdeztem, hogy
-Milyen géllakkjaid vannak (színükre gondoltam)?
-Milyenre gondoltál?
-Huuuh...miért ilyen sok van?
-Nem, csak 5 féle.
Nem sorolná fel, milyen az az 5 féle. Én barkóbázzam ki...
Szóval ez unalmas volt és fárasztó. Én is úgy gondolom azonban, hogy legelőször mindig szakember véleményét kéne kikérni szépségápolásban főleg. De mit csináljunk, ha azok a "szakemberek" idióták? A Divatszakma szégyenei ezek. És nem csodálom egy pillanatig sem, hogy egyre többen csinálják otthon maguknak. A sok barom miatt, akitől elvenném a papírját, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!