Nőies utazótáska valahol?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valami nőies utazótáskát keresek. Igazából nem fontos, hogy nagyon nagy legyen. Csak éppen annyi hely kéne, hogy elférjen benne egy hétvégi csomag.
Mindenhol csak sportos és fiús táskákat láttam eddig.
Ja, és persze az sem lenne hátrány ha nem kerülne több tízezerbe :)
Ilyesmi stílus:
2010. márc. 22. 22:25
1/3 anonim válasza:
Hát ez nem utazótáska. Ez egy nagy retikül. Ne is csodálkozz, hogy az utazótáska sportos.
2/3 anonim válasza:
nézz valami húzható gurulósat! azokkal kényelmes utazni, nem kell cipkekedni, csak húzod. Vannak mintásak, színesek, olyat választasz amilyet szeretnél, szerintem azok elég lányosak
3/3 anonim válasza:
Én tavaly nyáron láttam ilyesmiket a Bershkában...ottani árakból kiindulva nem lehetett horror...bár nem tom, mennyire tartós:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!