Műköröm! Hegyesből kockát, de hogy?
Figyelt kérdés
Holnap megyek töltésre, és most a hegyes körmömből félkockát szeretnék. Viszont ha ebből reszel, az kicsi lesz. Valahogy meg lehet azt csinálni? Épít még hozzá?
Csak szimplán kíváncsi vagyok..mert nem igazán tudom elképzelni, hogy tudná megoldani.
2015. dec. 12. 14:53
1/4 anonim válasza:
Persze,hozzáépíti sablonnal.Sima ügy.:)
2/4 anonim válasza:
Normális körmös ilyenkor leszedi az egészet, 3s újat épít.
3/4 anonim válasza:
Hülyeség.Idő és anyagpocséklás.Kb.mintha új fazont akarnál vágatni a hajadból.Vágjuk kopaszra,kinő és újra lehet kezdeni.
4/4 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy NORMÁLIS körmös ;) Tudod, nem mindenki dolgozik sufni módszerekkel, mint egyesek. Extrém formáknál alap, hogy nem töltünk, hanem minden alkalommal új szettet építünk. Formaváltásnál nem foltozgatunk-pótolgatunk, hanem teljesen új szettet kap a vendég.
Ismétlem, ezt a normális, végzett, hozzáértő szakemberek csinálják. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!