Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fogfehérítés szénkapszulával?

Fogfehérítés szénkapszulával?

Figyelt kérdés
Mik a tapsztalataitok?
2015. dec. 12. 14:44
 1/1 anonim válasza:

Szerintem hülyeség. Már csak az elgondolás sem okés.

Én a jól bevált szódabikarbónás módszerre szavazok, ha már mindenféleképpen otthon szeretnéd.

Természetesen egyik módszer sem a legjobb a fognak, a legbiztonságosabb egy szakember. De nyugi nem fognak kiesni a fogaid sem hasonló, csak a zománcot bántja picit..de hát valamiért valamit. Használj mellette olyan fogkrémet ami ásványi anyagban gazdag és a zománcnak is jó. Na meg ha már a károsítás.. kóla cukor stb.. tehát érted..sokat nem ártasz neki.

Mielőtt bárki leszólna engem.. hogy szódabikarbóna.. erre azt tudom mondani, hogy ez egy népi praktika. Az én családomban is használtak ilyet. És használ! Plusz ha lenyeled sincs mellékhatása, házi gyógymód amúgy is a gyomorégésre :D

2015. dec. 12. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!