Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ennyire bénák a körmösök?

Ennyire bénák a körmösök?

Figyelt kérdés
Nem ez az első körmös csaj akinél voltam, de azt észre vettem, hogy nem a munkára figyelnek. Volt aki messengerezett, volt aki majdnem leütött a reszelővel, stb... akinél pár órája voltam, most néztem meg hogy a bal kezemen jóval hosszabbak a körmök, mint a jobb oldalin. Nem csak közelről feltűnő! Régen nagyon jó körmösök voltak, bele se tudtam volna szólni, mert szinte hibátlanul csinálták meg. De pár éve nagyon sok körmös lett, és nem valami színvonalasak.
2015. dec. 11. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert már mindenki ezt akarja csinálni, ha ért hozzá, ha nem, csak egyszerű munkának tűnik, jobb mint egy gyárban ülni. Nem kell nagy végzettség sem hozzá... szóval ezt választják, nem számít nekik hogy sz*r amit csinálnak, amíg van aki fizet érte. Ugyanez a helyzet a fodrászokkal, én főleg ott veszem észre hogy pl az emberek elmennek, csinálnak nekik egy olyan frizurát/színt aminek köze nincs ahhoz amit kértek, vagy max csak hasonló... és kifizetik az emberek, elmennek, semmi panasz, semmi "javítsd ki azonnal". Így mindig ez a sz*r színvonal marad sajnos.

A körmösöknél is gondolom ez a helyzet... te például panaszkodtál hogy elcseszte? Mert kellett volna... Fizettél a pocsék munkáért? Ezt meg nem kellett volna, csak miután kijavította.

2015. dec. 11. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ennyire bénák. Alig van olyan aki érti is a szakmáját, de persze igény az van rájuk, így kapnak munkát. Panaszkodni meg ki szokott? Én sem.

Inkább ellestem a technikát, meg neten oktatom magam és már egy éve magamnak csinálom. Nincs is gondom azóta.

2015. dec. 11. 13:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért nem panaszkodtam, mert nem ott vettem észre, de legközelebb ott fogom megnézni, most munkába rohantam utána.
2015. dec. 11. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

én is voltam ilyennél. végig facebookozott meg telefonált a pasijával, miközben csinálta a körmeimet.annyi volt köztünk a kommunikáció,amíg elmondtam milyen körmöt szeretnék.

emiatt nem mentem hozzá többet, pedig a munkája tetszett.

de életem egyik legnyomasztóbb egy órája volt ott ülni full csöndben.

az ilyen helyeken(fodrász,kozmetikus,körmös) szerintem nem csak a végeredmény a fontos,hanem hogy az ember szívesen menjen oda, mert jó a légkör,lehet beszélgetni kicsit...

persze elhiszem unalmas lehet egész nap más embereket hallgatni, de hát ha nem szereti az embereket,akkor ne menjen ilyen munkakörbe,ahol emberekkel foglalkozik.

pl a fodrászom aranyos nő, gyorsan telik nála az idő.

de amúgy igaza volt az egyik kommentelőnek. ma már elég népszerű szakma lett, nehéz megtalálni köztük az olyat,aki ért is hozzá, de nem is kőbunkó.

2015. dec. 11. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!