Juj, nagyon tetszik! A páromnak is hosszú haja van. Régen olyan volt neki, mint az elsőnek, most már csak lapockáig. Sosem tetszettek a rövid hajú férfiak.
Nekem tetszik, barátomnak is hosszú, kicsit hosszabb, mint a negyedik képen lévő csávónak.
Szeretem, mert olyan jól bele lehet túrni. :D
20/L
2015. dec. 13. 13:00
18/22 anonim válasza:
Nekem csak akkor, ha raszta, különben nem igazán.
2016. jan. 2. 18:37
19/22 anonim válasza:
Nekem mindig is a hosszú, világos haj tetszett férfiakon. Soha nem tetszettek a rövid hajú pasik. Nem szeretem a rövid hajat, mert az olyan átlagos és trendi, ami számomra unalmas. Talán azért van így, mert extém metal zenéket hallgatok és az ilyen stílusú férfiak többségének hosszú haja van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.