Taylor Marie Hill szerintetek is gyönyörű? (kép)
Figyelt kérdés
Amerikai Victoria's Secret modell. Hiába na, az amerikai nők a legszebbek. *____*
2015. dec. 2. 12:57
11/17 anonim válasza:
Jesszus, ez egy lepukkant drogos csöves... Rá se merek guglizni, nyilván ilyen 40 kilós ausvicc-szökevény lehet a teste.
13/17 anonim válasza:
Szerintem szép, bár gyönyörűnek nem mondanám. Az kifejezetten bejön, hogy a szemöldöke ilyen, nem találkoztam még ilyen csajjal, szóval nyújt egy kis extrát! :D
14/17 anonim válasza:
Szép, de az amerikai nőkből mi csak a "krémet" látjuk. Iszonyat sok lepukkant, ronda, elhízott nőt láttam, mikor ott voltam...
15/17 anonim válasza:
Amúgy meg van ahol ki van szedve a szemöldöke, pl itt. :D [link]
És igen, szerintem is gyönyörű. :)
16/17 anonim válasza:
Amerikai nők a legszebbek :DDD Ezt a hülyeséget.. 300 millió amerikaiból persze hogy kikerül egy csomó szép nő, de a túlnyomó többsége az ottani nőknek, elhízott és csúnya.
17/17 anonim válasza:
Ez a lány valami angyali. A modelleknél pont a természetesség a lényeg, legalábbis az kéne hogy legyen, ezért nem szedik a szemöldöküket. Nyilván ízlések és pofonok, de az egyik legszebb modell napjainkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!