Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen sűrűn szeded a szemöldö...

Milyen sűrűn szeded a szemöldöködet férfi létedre?

Figyelt kérdés

Halihó

Érdekelne, hogy a velem egykorú férfiak milyen sűrűn szedik a szemöldöküket. Nyilván az igényesebb réteg érdekelne, nem az átlagos szőrös pulcsis Vcity cipős stílus barbárok (ezen nem kell megsértődni, nem rosszmájúság csak lényegre törő :D). Én már minden borotválkozás előtt szedem, ami kb 3 max 4 naponta történik.

Köszi. 22/f

2015. dec. 1. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
jesszusom
2015. dec. 1. 17:24
 2/11 anonim ***** válasza:
22 f nem szoktam teljesen jó a szemöldök ne kűzdj azzal ami vagy
2015. dec. 1. 17:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Középen gondoltam, hogy ne nézzek ki ősembernek. Első te menj a pi.ába. :D
2015. dec. 1. 18:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Persze, a "ne is fürödjön a férfi, mert a férfi büdösen az igazi" elvet vallóak mehetnek másik kérdést kommentálni. :D
2015. dec. 1. 19:26
 5/11 opened paradise ***** válasza:
Heti egyszer kiszedem középen,de csak annyira,hogy ne érjen össze. De ettől még én is gyökszinek tartalak.
2015. dec. 1. 19:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Na szóval akkor te is szeded, üdv a klubban gyökér! :D
2015. dec. 2. 00:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért,de nekem nem egyszerre nő,így szinte minden nap,esetleg másnap ki kell tépni egy-két szálat.
2015. dec. 2. 09:35
 8/11 A kérdező kommentje:
7-es igen ez van, ha sűrűn szeded. :D De inkább szedd ki két naponta, mint ápolatlan legyél. Végre egy értelmes ember... :D
2015. dec. 2. 11:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem szoktam szedni. Enyhén összenő, de egy csaj sem mondta még, hogy igénytelen lennék. Nem ártana megnézned a dolog definícióját.

3-4 naponta pedig teljesen felesleges szedned, mert ki sem nő normálisan. Maximum akkor feltűnő, ha valaki pár centiről nézi. Ha pedig ennyire zavar és ennyire a külsőségekre építesz, a legkisebb gond a szemöldököddel van.

2015. dec. 12. 04:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Ott a pont kedves utolsó. :)
2015. dec. 12. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!