Milyen (haj) színek világosítják/sötétítik a szemszínt optikailag?
Figyelt kérdés
Ha pl egy barna szemű illető szőkére festeti a haját, attól a szeme világosabbnak vagy sötétebbnek tűnne? És ha valakinek "kevert" szemszíne van, pl zöldeskék, akkor egy zöld felső inkább zölddé, egy kék pedig kékké teszi? Vagy ugyanez sminkkel...2015. nov. 30. 16:33
1/3 anonim 

válasza:

én voltam szőke is barna is és fekete is. a szemem semmit nem változott. az ismerőseimnek akiknek kevert szemszínük van, ott meg valakinek hangulatától függött, hogy éppen melyik dominál.
2/3 anonim válasza:
A nagy színkontraszt mindig kiemeli a világos színű szemet: pl. fekete haj-zöld vagy kék szem, az nagyon világít. A fordítottja szintén: szőke haj és barna vagy fekete szem.
Ha barna szemű szőkére festeti a haját, akkor vilgosabbnak tűnhet a szeme, mert az arc körül a kontraszt más lesz. De nem biztos, mert ez eléggé egyéni és sok más is belejátszik az összhatásba.
Érdemes kicsit kísérletezni. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Én szeretnék kísérletezni, de nem nagyon merek sajnos :D :( Barna szemem van és barna hajam, nem tudom, mi állhatna jól, barna szemhez nem illik se a szőke, se a vörös :-//
Köszönöm a válaszokat amúgy :)
2015. nov. 30. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!