Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen (haj) színek világosítj...

Milyen (haj) színek világosítják/sötétítik a szemszínt optikailag?

Figyelt kérdés
Ha pl egy barna szemű illető szőkére festeti a haját, attól a szeme világosabbnak vagy sötétebbnek tűnne? És ha valakinek "kevert" szemszíne van, pl zöldeskék, akkor egy zöld felső inkább zölddé, egy kék pedig kékké teszi? Vagy ugyanez sminkkel...
2015. nov. 30. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
én voltam szőke is barna is és fekete is. a szemem semmit nem változott. az ismerőseimnek akiknek kevert szemszínük van, ott meg valakinek hangulatától függött, hogy éppen melyik dominál.
2015. nov. 30. 16:38
 2/3 anonim válasza:

A nagy színkontraszt mindig kiemeli a világos színű szemet: pl. fekete haj-zöld vagy kék szem, az nagyon világít. A fordítottja szintén: szőke haj és barna vagy fekete szem.

Ha barna szemű szőkére festeti a haját, akkor vilgosabbnak tűnhet a szeme, mert az arc körül a kontraszt más lesz. De nem biztos, mert ez eléggé egyéni és sok más is belejátszik az összhatásba.

Érdemes kicsit kísérletezni. :)

2015. nov. 30. 17:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Én szeretnék kísérletezni, de nem nagyon merek sajnos :D :( Barna szemem van és barna hajam, nem tudom, mi állhatna jól, barna szemhez nem illik se a szőke, se a vörös :-//

Köszönöm a válaszokat amúgy :)

2015. nov. 30. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!