Mit gondoltok a képen látható lány alakjáról?
2015. nov. 23. 12:17
11/23 Sunshinedoll válasza:
Átlagos alakja van, látszik rajta, hogy nem sokat sportoll. Én hetero nő vagyok, szóval nem az esetem, szerintem ha hízna, is bőven átlagos lenne :)
12/23 anonim válasza:
komolyan nektek ez átlagos? hát elég érdekes akkor én látom rosszul a dolgokat mondjuk mennyi cm vagy, vonj ki belőle 110 kg-ot és annyinak kellene lenned.
13/23 anonim válasza:
Ez atlag? Sztem nagyon csunya...
14/23 anonim válasza:
van itt pár agyatlan férfi, aki szerintem nőt még életében nem dugott.. vagy a botsáskák jönnek be nekik, de szerintem egészséges férfinek nő formájú nők tetszenek...
átlagos, kis felesleggel, dagitól iszonyat messze van.
sportolni kéne, ahogy többen meg is jegyezték!
34F
15/23 anonim válasza:
Túl sok. Sportolj, étkezz egészségesen.
16/23 anonim válasza:
Szerintem jó alakja van, vonzó. Nem jönnek be a vékony nők. Inkább a kicsit, egészségesen teltek, mint a képen :)
17/23 anonim válasza:
Aránytalan. Nagy has, pici mell....nem szép, ne hízzon
18/23 anonim válasza:
Nagyon sexy a pocakja, :) egyáltalán nem túl sok, sőt még pár kiló nyugodtan fel is mehet.
19/23 anonim válasza:
nem a legjobb, de azért dugható, amilyen hiány van errefele mostanában :D
20/23 anonim válasza:
Átlagos. A sport tényleg jót tenne! :) Van kép oldalról is?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!