Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek tetszik a keskeny...

Fiúk, nektek tetszik a keskeny derék, jó fenék, kicsit nagyobb combok? Többi lennt

Figyelt kérdés
Olyan alkatom vam, hogy keskeny a derekam meg a hasam is vékony, meg ha oldalról nézemmagam akkor az teljesen jó, viszont előröl kicsit nagyobb a combom, de az sem túl nagy csak azért az az a testrészem ami nem vékony és egyébkwnt alapjába véve mondjuk nagyjából, homokóra alkatom van. Ez nektek tetszik fiúk? Nem baj h a combom kicsit nagyobb, marmimt van rajta mit fogni.

2015. nov. 15. 00:14
1 2
 11/14 anonim válasza:
Kuldhetsz kepet privatba
2015. nov. 15. 22:37
 12/14 A kérdező kommentje:

[link]

Ez nem en vagyok, de a lany alakja nagyon hasonlo az enyemhez. Talan kicsit rovidebbek a labaim. Egyebkent nem homokora alkatu vagyok teljesen

2015. nov. 15. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Lehetne kötözködni(mint mindig), de igazából rendben van. Nekem bejön. És ezt úgy mondom, hogy a vékony lányok jönnek be. Extra vékony. (ezt is vékonynak találom, mielőtt valaki félreérteni... csak az ettől vékonyabbak is [jobban] bejönnek)

Csak az ettől vastagabb nem tetszik.

Igaz, hogy nekem az un. thigh gap is bejön, de ezekkel a combokkal sincs probléma. Belefér. Szép alakod van, nem kell emiatt izgulnod, de mindig lehet rajta itt-ott alakítgatni, de ez már megítélés kérdése. Kinek mi jön be.

Tehát szerintem szép, különösebb probléma nincs vele, átlagosnak mondanám.

(Saját vélemény, más nem feltétlen ért velem egyet!)

2015. nov. 16. 17:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Na ez a bajom h nekem is a tigh gap tetszk
2015. nov. 16. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!