Mi zörög egy nő szoknyája alatt?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de munkahelyemen van egy nőci , 35 éves, és hetek óta furcsán zörög valami a szoknyája alatt , olyan mint amikor egy nejlon zacsit gyűrsz. Tegnap be jött az irodánkba és ahogy leült, felállt, szinte olyan volt mintha egy celofán lenne neki ott. Akaratlanul amikor felállt még végigsimitotta a popsiját és az is zörgött. Érdekes, mi lehet ez?2010. márc. 19. 20:50
2/10 anonim válasza:
lehet pelus vagy betét inkontinencia miatt:SS
3/10 anonim válasza:
Lehet, hogy betét. Annak van ilyen hangja. Nem tudhatod milyen betegsége van, ami indokolja a viseletét.
4/10 anonim válasza:
Szerintem is a betét miatt.Elég kellemetlen tud lenni,amikor csörög-zörög,és folyton igazgatni kell:S
5/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy betét, a barátnőm is betétet hord amikor meg van neki de az csak egy kicsit zörög. De ti jobban tudjátok.
2010. márc. 19. 22:09
6/10 anonim válasza:
nekem az éjszakai nagy betét szokott zörögni a pizsimben...szóval lehet az van neki bent...
De minden nap?
7/10 A kérdező kommentje:
Én is tudom milyen a mensi betét, az éjjelit is tudom, hosszú és szárnyas, de ez más. Mindegy. Csak kiváncsi voltam , lehet hogy tényleg valami pelusféle de ez rettenetes , minek neki pelus, olyan jó csajszi.
2010. márc. 19. 22:25
8/10 anonim válasza:
valami furcsa alsószoknya?
kérdezd meg. xD
9/10 anonim válasza:
Lehet, hogy be van tekerve valami testtekercselő fóliával, ami alá ha krémet rak, akkor csökkenti az "úszógumiját" :)
Vagy lehet, hogy inkontinencia miatt speciális betétet hord: úgy hallottam, az extra méretű!
10/10 anonim válasza:
Hangfelvételt tudsz róla feltenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!