Izmosabb lesz a lábam ha sokat jövök megyek lépcsőn?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és olyan közepesen izmos a vádlim. Most költöztünk el és emiatt új suliba is kell járnom. Panelbe költöztünk a 2. emeletre, a suli pedig ahová járok, 3 szintes. Vagyis akkor mind a suliban, mind otthon naponta sok-sok alkalommal kell lépcsőznöm. Ettől nem lesz még izmosabb a vádlim meg a lábam? Mert azt már nem akarnám.2015. nov. 9. 10:24
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem. Ha izmosabb lesz, ne itt keresd az okát főleg.
Ha izmosodna attól, hogy mennyit választottam a lépcsőzést lift helyett, vagy gyaloglást busz helyett, akkor nekem már piszkosul izmos kéne hogy legyen a vádlim, mégsem az. Ha mégis megizmosodik, akkor pedig majd megtanulod elfogadni a dolgot.
2/3 anonim válasza:
ó istenem.. ha minden nap órákat járkálnál folyamatosan lépcsőkön, akkor lenne csak látható eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!