Szerintetek milyen férfi frizurák néznek ki jól?
Figyelt kérdés
Esetleg ha van hozzá kép legyetek szívesek elküldeni. Köszi.2015. nov. 8. 13:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem azok a fajta fiú/férfi frizurák néznek ki jól,amik nem nagyon cm-re pontosan beállítottak,de azért valamennyire,minimálisan igen,és látszódjon rajta,hogy ápolt.
Például:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
Ha kicsit beállítottabb:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
Ha pedig kicsit hullámos,göndör a hajad:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Most hirtelen ezeket találtam,remélem tudtam vele segíteni :)) Szerintem ezek a hajak elég jók,nekem legalábbis tetszenek :)
2/3 anonim válasza:
Nekem sajnos mindenfele álló, agyongöndörödött drótkefe hajam van . Mivel ezen sajnos még 1kg zselé sem segítene légiósra tolom le körbe 0-ás a teteje meg pár mm . Ha normálisan állítható lenne a hajam valahogy így képzelném el csak a szakál és a festék nélkül . [link]
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!