Kiváncsi lennék őszintén a velenyetekre?
Én csak a saját esetemet tudom mesélni. 171cmhez 60kg voltam (29évesen) és 22kg hízás után a gyerek 4 hós korára 66 kg lettem, na ez szépen ott is maradt. A szoptatás végén gondoltam beindul, nem. Dietetikus segítségével és kemény elhatározással leadtam a 6kgt a gyerek 3 éves kora előtt 2 hónappal!! Persze nekem is mondták milyen csinos vagyok stb., de őszintén, amikor újra 60 lettem és rám jött minden ruci és 33 éves anyukaként is csinosnak éreztem magam fürdőruhában is, na az semmihez nem fogható! Én a 60 kgomat csupán néhány hétig élveztem, mert terhes lettem:-D 12 hetes vagyok és 62, valamennyi, de ez így teljesen jó.
Én azt mondom ne másra hallgass. Én 18-23 éves korom körül voltam 55 kg, őszintén szerettem akkor azt, de most a 60-at is, nekem ez tökéletes. Ha te 54kgval érzed ezt, akkor ne add fel, vedd célba!
Sok sikert!
Én régebben a teltebbeket preferáltam, most a vékonyabbakat. Arcberendezéstől is függ a dolog és atól is hogy hova hízik az ember, de szerintem a legfontosabb, hogy te hogy érzed jobban magad.
A vékonyság mellett még ott van az az érv, hogy egészségesebb.
A szüléssel változik a tested, a csípőd is, nem kizárt, hogy a 26os nadrágodat soha az életben nem tudnád felhúzni. Ezen lépj tovább. Azon viszont nem kell tovább lépned, hogy ennyi vagy most. Örülj annak, hogy mások így is csinosnak tartanak, tehát nem vagy se kövér, se ronda, se semmi ilyesmi.. Ezek után pedig ha te nem érzed jól magad, akkor igyekezz tenni érte, hogy ne csak másoknak, de saját magadnak is tessél.
És ne azt tűzd ki célul, hogy újra 54 leszel és rád megy a 26os nadrág. Ezt neked is be kell látnod, hogy 1 gyerek után, felnőttként, nem biztos, hogy a legreálisabb elképzelés. Nem a kitartásod miatt, hanem egyszerűen a tested miatt.
Első körben tűzd ki magadnak a 60 kilót, az egy egészséges, izmosan nagyon csinos állapot és ha elérted, akkor meglátod tovább akarsz e menni.
Én pont olyan vagyok mint te és tudom, hogy nekem is borzasztó zavaró lenne ez. Mndig érzékeny voltam a súlyomra, alakomra és megőrülnék. Viszont azért azt belátom, hogy egy ilyen helyzetben az első cél nem az eredeti állapot, hanem valahol a kettő között.
Hajrá! :)
Én 172 cm vagyok, és 72 kg most, nekem is mondják, hogy most szeb vagyok, mert amikor lebetegettem akkor voltam 60 kg csak és nekem is az nagyon kevés volt, nem volt szép. Én is jobban szeretném ha legaláb 65kg lennék, de ha nemsportolsz és még beteg is vagy, akor nem könnyű.
Ha nem teccik valami magadon, akor próbáj lefogyni, de 68 kg még elég jó gyerek után. Én tob vagyok, és nincs gyerekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!