Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lanyok nektek milyen fekete...

Lanyok nektek milyen fekete szinu frizura tettszik?

Figyelt kérdés
17/F

2015. nov. 4. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:

A frizura szempontjából nem mindegy, milyen a színe? Bármilyen frizurát lehet csinálni fekete hajból, és bármilyen frizurát át lehet festeni feketére :D

De ha kizárólag olyan érdekel, ami eleve fekete, akkor tessék: nekem Billie Joe Armstrongé, Tom Keiferé, és a Kiss tagoké tetszik.

Mi van, ha azt mondom, Leonardo DiCaprioé? Az nem fekete, de attól még lehet az is...érted, mire akarok kilyukadni...

Magyarázd már meg a kérdést, kérlek! :)

2015. nov. 4. 16:33
 2/8 A kérdező kommentje:

En azt vettem eszre ( persze lehet ez csak nek van igy ), hogy nem minden frizura all jol mas szinekben.

Tehat lehet ami a szokeknek jol all, az a fekete hajnak nem annyira.

2015. nov. 4. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Jaaa, mostmár értem, mire gondolsz!

Mondjuk annak, hogy mit ajánlok, attól is függnie kéne, hogy milyen a személyiséged...

Mert egyáltalán nem biztos, hogy passzol hozzád/tetszik neked például egy ilyen sörény :D

[link]

Adj valami jellemzőt a hajról kiindulásnak, hogy tudjuk milyeneket linkeljünk! :)

2015. nov. 4. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a hosszú tetszik, feketében főleg.
2015. nov. 5. 10:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Latom nagy rockos vagy :)

Es ez igy nagyon helyes :)

En inkabb valami rovidebbet szertenek, bar ez a headbang-nel eleg furan nez ki :D

2015. nov. 5. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Rám értetted? :)

Mert igen, oda meg vissza vagyok a rockzenéért, és, asszem áldanám az Istent, hogyha csak úgy random fiatal Paul Stanleyk sétálgatnának az utcán :D De akkor is, ha simán csak ilyen hajú pasik...

#1, #3 voltam.

2015. nov. 5. 20:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen, neked mondtam :)

Hat szerintem nem surun fog elofordulni.

2015. nov. 5. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos :D
2015. nov. 7. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!