Mivel tudom csillapítani a fájdalmat? (helix piercing)
Figyelt kérdés
Nemrég csináltattam, de eléggé fáj, még ha nem is ér hozzá semmi, akkor is. Nincs (még) begyulladva, nem is gennyezik, csak fáj.
Mivel tudom csillapítani? És mivel kenegessem? betadine jó rá?
2010. márc. 18. 15:45
1/6 anonim válasza:
Igen,jó rá a betadine,de akár az octenisept spray is. Visznont a helix gyógyulási ideje 3-4 hónap,de lehet ez fél év is.Nekem 3 db van,a legelső több,mint egy éves és néha a mai napig fáj. Szóval ez ember függő
2/6 anonim válasza:
én kamillával borogattam, és viszonylag hamar begyógyult. 3 hónap után már ki is tudtam cserélni, egyáltalán nem fájt:)
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
Remélem nekem is hamar meggyógyul. akkor továbbra is fogom betadinnal kenni. lehet ha már kevésbé fog fájni, akkor kipróbálom a kamillás borogatást.
2010. márc. 18. 16:41
4/6 anonim válasza:
hát a betadine nem csillapítja a fájdalmat, viszont kenegesd vele, mert jól fertőtlenít.
5/6 anonim válasza:
A kamilla tényleg jó rá. Én magamnak szúrtam egy hete, ma cseréltem benne és semmi baj nincsen:) Nem is fáj. Szerintem ez egyénfüggő is. Alkohollal viszont semmiképpen se borogasd.
6/6 anonim válasza:
Én tegnap lövettem a piercingesem a Tetra kenőcsöt és Kamillát ajánlott. A tetra isteni (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!