El lehet helyezkedni fodraszkent a mai vilagba? (Budapesten)
Figyelt kérdés
Most szeretnek fodrasznak tanulni es erdekelne,hogy mennyire konnyen lehet elhelyezkedni ebben a szakmaban.(18 eves /fiu)2015. okt. 31. 03:16
1/4 anonim válasza:
Nagyon jónak kell lenni, tartani a lépést a trendekkel, és sikerülhet.
2/4 anonim válasza:
Nagyon telített a szakma, főleg Bp-n.
3/4 anonim válasza:
Nem lehetetlen.Nekem fodrász a végzettségem.Nem dolgozom benne,és nem is Bp.,hanem nagyváros,de mikor megyek kozmetikába,műkőrmöshöz,és szóba kerül,hogy fodrász vagyok,mindig éppen akkor keresnek fodrászt.Szerintem van rá esély,ha nagyon jó vagy,hamar kialakítasz egy vendégkört,és vállalkozóival saját üzletet bérelsz,vagy széket.Mert alkalmazottként szerintem nem éri meg.Persze az elején,míg pénzt gyűjtögetsz,az alkalmazotti viszony is jó.
4/4 anonim válasza:
Fodrász sok van, de JÓ fodrász kevés. Aki igazán jó, annak híre megy, kiemelkedik, nem lesz gond a megélhetésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!