Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megosztanátok velem az ismeret...

Megosztanátok velem az ismereteiteket? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.Tudom,hogy létezik a világon google,ahol sokmindent megnéztem már ezzel kapcsolatban,de most ha van itt valaki olyasmi,akkor személyes tapasztalatokról szeretnék kérdezni,vagy aki átesett ezen a plasztikai műtéten.Az az igazság,hogy soha életemben nem gondoltam volna,hogy plasztikai műtétre jelentkeznék,mert nagyon visszafogott lány vagyok kevés önbizalommal,most már szerencsére kezd nőni.Viszont van egy nagy szívfájdalmam,gondolom sejtitek mi az..a mell kérdés.Nekem,17 évesen,körülbelűl,és nem túlzok,annyi mellem van,mint egy 11 évesnek,és NEM TÚLZOK.

Elhatároztam magam,hogy kés alá fekszem,nem a FÉRFIAK MIATT,hanem a saját önértékelésem miatt...szeretnék jóízűen a strandon fürdeni,és ha lesz egy barátom előtte is levetkőzni..

a kérdésem:

Igazából én MINDENKÉPPEN olyan melleket szeretnék,ami egyrészt a lehető legtermészetesebb,a lehető legarányosabb(és nem szeretnék nagy melleket egyáltalán).a kérdésem,hogy tudnátok-e nekem valamit mondani arról, hogy milyen méretek vannak,esetleg képet linkelni hozzá,mert egyelőre csak tájékozódom,valószínű,hogy a 18 születésnapom után szeretném csak a műtétet.(5 hónap múlva).

Köszönöm a segítségeteket.

2010. márc. 17. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány cm vagy és hány kg?Én 168cm és 46kg.Amikor műtöttek akkor 50kg voltam és 280as melleket kaptam szerintem arányos.De!Én azt ajánlom és egy tapasztalat.Akár milyen visszafogott is vagy.Próbálj meg egy kicsit nagyobbat tetetni,mert egy idő után(hidd el)kicsinek fogod látni.Sokan vannak ezzel így.Ez csak egy jó tanács.Nem baj az ha egy kicsit valakinek nagy a cicije.Én is legszívesebben újra csináltatnám.
2010. márc. 17. 22:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia én most 168 cm vagyok,és 50 kg. :)

Köszönöm a tanácsodat,de én mindíg gusztustalannak tartottam a nagy melleket.(tudom,nem vagyok normális,de soha életemben nem tetszettek.)szóval max.közepeseket szeretnék.:)

2010. márc. 18. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!