Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik, az ennyire duci alak...

Pasik, az ennyire duci alak még tetszik vagy fogyjak még?

Figyelt kérdés

Ősszel kicsit fogytam, de még így is duci vagyok. Mi a véleményetek? Főleg a hasamat érzem még soknak.

[link]

Tudom, hogy a ruha előnytelen, de ebben látszik az alakom, nem veszek fel ilyet utcára:-)

18/L

2015. okt. 29. 09:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hasból szerintem még kicsit le kéne adnod, de nem rossz így sem

22F

2015. okt. 29. 10:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Szep alakod van, csak hasbol kene meg fogyni! :)
2015. okt. 29. 13:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Vicces hogy mindenki ducinak mondja magát... Egy szép duci attól szuper, hogy nem a teste középső 40 centijére összpontosul az összes felesleg, nem egy plöttyedt valami, hanem pont hogy nőiesen formás, arányos és ha hiszed ha nem, relatíve lapos a hasa. Kb mint ő:

[link]

2015. okt. 30. 07:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit sem jön be, szerintem duci :/

bocsi

Nem az én ízlésem. De van, akiknek a kicsit ducibb/teltebb lányok jönnek be. Tehát ne keseredj el! Nem vagyunk egyformák. A szépség relatív :)

19f

2015. okt. 31. 17:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy kicsit még fogyjál,jó lesz!
2015. okt. 31. 18:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Teljesen jó! :) Nagyon szép alakod van, nőies. Igazából ehhez az alakhoz kifejezetten jól áll, ha kerek vagy mindenhol.

És vééégre valaki, aki nem egy sötétben készült, kis képet rak fel, amin nem is látszik az, amiről kérdez! :D Esetleg van előtte kép is?

2015. nov. 1. 00:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!