Pasik, az ennyire duci alak még tetszik vagy fogyjak még?
Ősszel kicsit fogytam, de még így is duci vagyok. Mi a véleményetek? Főleg a hasamat érzem még soknak.
Tudom, hogy a ruha előnytelen, de ebben látszik az alakom, nem veszek fel ilyet utcára:-)
18/L
hasból szerintem még kicsit le kéne adnod, de nem rossz így sem
22F
Vicces hogy mindenki ducinak mondja magát... Egy szép duci attól szuper, hogy nem a teste középső 40 centijére összpontosul az összes felesleg, nem egy plöttyedt valami, hanem pont hogy nőiesen formás, arányos és ha hiszed ha nem, relatíve lapos a hasa. Kb mint ő:
Nekem kicsit sem jön be, szerintem duci :/
bocsi
Nem az én ízlésem. De van, akiknek a kicsit ducibb/teltebb lányok jönnek be. Tehát ne keseredj el! Nem vagyunk egyformák. A szépség relatív :)
19f
Teljesen jó! :) Nagyon szép alakod van, nőies. Igazából ehhez az alakhoz kifejezetten jól áll, ha kerek vagy mindenhol.
És vééégre valaki, aki nem egy sötétben készült, kis képet rak fel, amin nem is látszik az, amiről kérdez! :D Esetleg van előtte kép is?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!