Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A "babaháj" nagyon gáz a...

A "babaháj" nagyon gáz a csípőn? Egyébként kb hány éves korra "tűnik el"?

Figyelt kérdés
kort is írjatok, légyszi.
2010. márc. 17. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a babaháj? Aki sportol, tornázik, foglalkozik magával annak szerintem nincs ilyen, nekem sem volt soha hájam.
2010. márc. 17. 20:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, lehet, hogy csak a hozzám hasonló lányok találták ki a súlyfeleslegük "szépítésére" ezt a szót :D.

Egyébként jártam régen 4 évig modern táncra, 1 évig hastáncra, 2 évig röplabdázni, 1 évig futni.

Alapjába véve vékony vagyok, de a csípőmön mégis van egy kis "husisabb" rész :D (én ezt értettem babahájnak)

2010. márc. 17. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor gáz, ha kibuggyan a ruciból.
2010. márc. 17. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

minden nőnek van :D

sztem nem lehet nagyon gáz ,ha ennyi mozgás után se tűnt el akkor valszeg nem is fog, de a psik többségének nics vele baja ,akinek meg egy anorexiás csontváz kell hát egészségére :)

17F

2010. márc. 17. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:

tesómnak is volt babahája a hasán,pedig sportolt(úszott)

aztán 11-13 éves kora közt eltünt-sokat nött.egyszerűen kinőtte.szóval kb. olyan 12-14 éves korod közt kinövöd.:)

nem gáz,eltünik.:)

2010. márc. 17. 21:02
 6/8 A kérdező kommentje:
a probléma ott van, hogy 17 éves vagyok :D
2010. márc. 17. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Igazából nekem most kezd előjönni 19 évesen...:) Szóval ezt már babahájnak nem nevezném! :D

Egyébként, ha csak kicsi neked is akkor nem gáz! :)

2010. márc. 18. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
ha 17 éves vagy,az már nem babaháj...
2010. márc. 21. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!