Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » EMOsok! Miért vagytok azok?...

EMOsok! Miért vagytok azok? Szerintetek így tetszetek a lányoknak/fiúknak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 19:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem maga a stilus jön be, a haj, az öltözködés... vagy csak nem akarok átlagos lenni.. nem tudom, bár mondjuk már minden második ember igy néz ki.
2010. márc. 17. 20:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok emo de nekem bejönnek az emo pasik és lányok is. Már akinek jól áll...
2010. márc. 17. 20:06
 3/10 A kérdező kommentje:
És kort is írjatok légyszi
2010. márc. 17. 20:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyik emo sem akar átlagos lenni,aztánmeg pont hogy ők lesznek átlagosak..:)
2010. márc. 17. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:
az emosok általában gyerekes s*ggek. szóba se állok velük
2010. márc. 17. 20:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Második vagyok 25/L.

Ja és én ismerek emokat, ők azért emok mert ez tetszik nekik, zene és stílus. Hozzátenném 20 év felettiekről van szó akik nem most kezdték, nem vagdalják magukat, és nem sírnak a sarokban, mert ezeknek semmi köze az emohoz. Az ilyen önpusztító barmokat én is utálom és kerülöm.

2010. márc. 17. 20:46
 7/10 anonim válasza:

az emo-ban 3 féle ág van. 1. az életstílus, ami az, hogy nagyon érzékenyek, könnyen esnek depresszióba, ilyenkor képesek az öngyilkosságra. VAGY elvoltak zárkózva kicsi koruktól kezdve és ezért az a mottójuk "sz** az élet, ne érdemes élni"

2. a stílus ami általában fekete, hosszú, (vagy lányoknaál póthaj v. feltupírozva simán formásan dúsítva) piercing, fekete ruhák (vagy/és piros) bakancs, és furcsa kiegészítők-tehát vannak olyanok, akik csak a divat miatt "EMO"-sok

a 3. pedig hogy mind a kettő.

ennyi

jah mégvalami - nem minden fekete ruhás piercinget viselő ember emos.

2010. márc. 19. 21:16
 8/10 anonim válasza:

az én stílusom deathcore, eléggé bring me the horizon - oliver sykes -os ( nézzetek utána ha nemtudjátok mi a rákról beszélek... ) és az a bajom vele, hogy mindenki emonak néz, és agyfaszt tudnék kapni az ilyen emberektől.

17f

2010. márc. 19. 22:58
 9/10 anonim válasza:
Nanááá =D
2010. márc. 19. 23:35
 10/10 anonim válasza:
Hát az előttem szóló deathcrossal egyet értek....Engem is rohadtul tud irritálni mikor leemósoznak mikor punk féleség volnék nemaza durva hanem inkább az a lightosabb (szegecses gyűrű szöke vörös tépett haj..és a zenei stilusom is ilyen) ...bár az igaz hogy az emót a punktól hozták valamilyen szemponból...Éa amúgy már a lényeget el is mondták szerintem előttem egy jó páran..XD Valaki divatból hordja (sceene emo) valakinek ilyenek az érzései... és van mégegy fajta (saucy emo) akik az ilyen szivárványoz bizgerentyűket szeretik meg a póthajakat :/ ...
2011. jan. 29. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!