Dius742 kérdése:
Hol találhatok szalagavatóra 42-es méretű, fehér cipőt?
Figyelt kérdés
Az ár nem számít, lehet teljesen lapos, balerina cipőhöz hasonló, vagy lehet egy kisebb sarka (hogy ne legyek magasabb a páromnál). Akár rendes bolt is lehet, vagy webshop is, csak jól jönnének az ötletek.2015. okt. 26. 21:04
1/4 anonim válasza:
Most így hírtelen ezt találtam. Valóban nincs könnyű dolgod. :) de nézelődök még. Én személy szerint nem rajongok a webshop-okért. Remélem jó a link.
2/4 anonim válasza:
deichmannban vannak ekkorák néha..
3/4 anonim válasza:
Nekem is 42 lábam van,de alkalmi cipőben nehéz ekkorát találni. Fura,de én amit eddig vettem és tetszett,az turiból van. Van egy Angol turi a szomszéd városban,ott szoktam találni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi tippeket ^^ A link tökéletesen működik és nem is rossz a választék :D Sajnos a Deichmann kihúzva, mert már egyikbe sem árulnak fehér alkalmi cipőt :( lejárt a szezonja szerintem :/ és.. Az a szomszéd városi angol turi merre van? :D
2015. okt. 27. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!