Mennyire fog fájni a fülbelövés? És az utána való fertőtlenítés?
Holnap az eredeti lyuk fele a balba lőnek mégegyet! Mar fel vagyok ra keszulve, csak azert megis kivancsi vagyok hogy akinek lőve volt a fülük mennyire fájt? És utána maga a fertőtlenítés mennyire fáj? Mindkettot 10-es skálán pontozzátok legyszives. Kort és nemet is irjatok! Koszi.:)
12/L
Nos, ha nem "zug" piercingeshez mész, akkor helyben fertőtlenítik.....nővérem aztmondta, hogy meglehetősen, dehát, ha szeretnéd, akkor csináld...a fájdalom nem öl meg, és elmúlik....mindezek ellenére, egy fertőtlenítés előtte a biztonság kedviért sose árt....a lövéshez képest a fertőtlenítést állítólag meg sem érzed...
Én egy véradást olyan 2-3-ra vérvételt 3-4-re, gyulladt pattanás kinyomást olyan 5-re értékelném...a fülbelövést ehhez képest látatlanban olyan 7-re raknám....de a "legjobb, hogyha jól csinálják, akkor mire fájni kezd, már vége is van...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!