Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Kocsmai pultos?

Figyelt kérdés

Nagyon vacillálok,tartok ettől.

Muszáj a helyi kocsmában dolgoznom,ami nem egy hú de forgalmas hely és nem is egy lebuj,de a természetem egyáltalán nem olyan,ami oda kell. A főnök azt mondta,hogy holnap lesz egy buli ott,ez legyen az első napom,elvállalom?

Nyilván igent mondtam,kell a pénz és a hely sem rossz,de rögtön bedobni a mély vízbe így? Soha nem dolgoztam ilyen helyen,holnap tanulok be.

Rosszul érzem magam nagyon,félek mi lesz,hogy lebőgök annyi ember előtt és nem sikerül valami. Nincs ilyen enyelgős természetem,figyelmeztettek is,hogy biztos "fűzni" fognak,de ne figyeljek rá.

Idegenek közt leszek,senkit nem ismerek majd ott,nem biztos,hogy felvesz utána ,ennek tudatában ti elvállalnátok?

Ha igen,miben menjek,ami nem túl kihívó,de azért csinos?

20/L

2015. okt. 22. 16:54
 1/1 anonim ***** válasza:

nem tudom mit kell ennyire fèlni ,úgy látom nem neked való.amúgy bulizni sem jársz?

én dolgoztam ilyen helyen ,szintén a kezdés egy buli volt ,a barátnőmmel együtt mentünk.

ő izgult ,iszonyú béna volt ,többet nem jöhetett.egyszerűen nem neki való ,nem tudta kezelni az embereket ,aki ittas volt attól félt.

ne erőltesd magadra.

ruháról annyit ,hogy mindenképp egyszerű ,és kényelmes holmit válassz ,nem melegítőt persze de egy jó farmer és sima fekete felső tökéletes.ne legyél slampos ,de kihívó sem.

2015. okt. 22. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!