Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék mindig olyan...

Hogyan tudnék mindig olyan finom, ápolt lenni? Hogyan csinálják azok a lányok, akiknek mindig rendben van minden kinézetileg?

Figyelt kérdés

Szeretnék mindig olyan ápolt, rendezett hatást kelteni mikor utcára megyek, mondjuk kivéve edzésnél...

Én sokszor olyan ziláltnak, kócosnak, rendezetlennek érzem magam. Szó sincs róla adok magamra, de tudjátok mire gondolok.Aki mindig olyan finom, "bársonyos".

Pl. Tegnap is szakadt az eső, a metrón velem szemben egy kb. velem egyidős lány. A hajam összeállt,

az arcomon kijött egy pattanás, amíg futottam a metróig megizzadtam, a cipőm sáros lett, a kabátom csúnyán csüngött rajtam. Míg neki a haja full selymes sima, csinos kabát ami jól állt rajta, rendezett mozdulatok, hibátlan bőr, smink semmi sárfolt...

Van itt olyan aki mindig ilyen tud lenni? És ha igen, hogyan csinálja?

2015. okt. 17. 17:59
 1/8 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy én hiába csinosítom magam ki induláskor, miután kilépek az utcára meg legközelebb pl. mozi előtt tükörbe nézek már sehol sincs az a rendezettség, finomság, ami még otthon megvolt...
2015. okt. 17. 18:00
 2/8 anonim válasza:
89%
Nem tudom, de az egészséges étkezés sokat tud dobni a bőrön meg úgy az egészen.
2015. okt. 17. 18:12
 3/8 anonim válasza:
Hát én mindig próbálom rendbe tartani magam, de még a rendezett lányok is néznek ki csabzottan néha...
2015. okt. 17. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egy autóból szállt ki, aztán metróval ment tovább, így nem érte az eső. Vagy volt esernyője, de nem sétált kint sokat.
2015. okt. 17. 19:50
 5/8 A kérdező kommentje:
En figyelek nagyon az egyezségemre, 110%-ban egészségesen etkezem meg minden , de azt hiszem ahhoz, hogy valakinek olyan megjelenése legyen , sok pénz kell , mindig friss új ruhák , manikűr stb stb :/
2015. okt. 17. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
gyakran pénz kérdése.ő megveszi a 15000 forintos YSL alapozót ,amitől egész nap makulátlan a bőre.samponból ,balzsamból se az ilyen proli Schauma meg nemtudom mi féle márkákat veszi.Sorolhatnám estig.Így könnyű.
2015. okt. 17. 22:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz:(
2015. okt. 17. 22:42
 8/8 gyuribacsika ***** válasza:
62%
Ne akarj mindig olyan rendezett és ,,mű'' lenni, hiszen nem a filmvászonról lépsz ki, hanem hús vér ember vagy és hidd el, lehet, hogy valaki legközelebb a metrón pont a kis rendetlen sárfoltos cipellődbe és kócos fürtjeidbe szeret majd bele.
2015. okt. 17. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!