Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Orrot lehet valahogy formálni?

Orrot lehet valahogy formálni?

Figyelt kérdés

Nagyon nem vagyok megelégedve az orrommal, egyszerűen rossz a formája. Nagy, piszés, tág orrlyukak. Csesztetnek is vele rendesen és tudom, hogy igazuk van, mert én is utáltam mindig, hogy ilyen. A gond már csak az, hogy plasztikai műtétre nincs pénzem, láttam ilyen orrformáló csipeszt, de a netes rendelésben meg nem bízom (nem egy, nem kettő rossz tapasztalatom van róla). Tud valaki valamit amivel lehet az orrformát változtatni?

18/L

2015. okt. 16. 07:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Küzdősportok.
2015. okt. 16. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Műtéttel, balesettel, verekedéssel vagy ahogy az első írta, küzdősportokkal.

Csipesz meg hülyeség, csak kidobnád vele a pénzt.

2015. okt. 18. 16:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Küzdősportolni nem járok, a sportok eleve nem az erősségeim. Sérülni meg külön nem szeretnék, ha eddig még megúsztam törés nélkül. Meg attól is félek, hogy nem az alsó, porcos rész sérül, ami nálam problémás, hanem feljebb a csont, ami viszont egyenes.
2015. okt. 20. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!