Mennyire kell vékony legyen egy modell?
Heló.
13 éves vagyok és hivtak modellnek.magasságom:1.70. és a testsúlyom 60 kg.Ez átlagosan normális.De mint modell.Nem hinném.És van rajtam pár kiló felesleg.Hogyan adhatnám le.És egy nekem való fogyókúrát vagy diétát.Sportolni sokat sportolok.Köszönöm nagyon!:DFontos!
miért tenne le róla...ha ezt akarja csinálni...nem kell a fogyókúrára gondolni úgy mint koplalás....
egyél nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt,és nagyon nagyon sok folyadékot...A mozgás jó de módjával mert ha olyan hátad lesz mint egy ndk-s úszónőnek már nem lesz sok esélyed.
lehet igazatok van:)
Köszönöm.sokat segitettetek.
Szija. Énis modellnek készülök,de a szüleim csak jövőre engedik :). am énis 13 vagyok. Én 168 cm vagyok és 51 kg. Ám sajnos hasra hívok (és ez ellen tornázon iis:))
Mostanában mindenfelé azt hallom modellkedés terén, hogy a teltkarcsú és a kicsit husisabb modellek a befutóak... Tudok nagyonsok féle módszert, amivel a kicsit teltebb tastrészeket lehet formázni :) Ha érdekel, akkor irj irj itt vissza, és megadom az e-mail címemet neked és majd ott megbeszéljük a többit :).
Sok szerencsét.Puszi.
13 évesen még nehéz megmondani mi neked az ideális testsúly, mivel még fejlődésben vagy. Ha már nőiesedsz is mellben és csípőben is, akkor a mostani az az egészséges testsúlyod...magasság mínusz 110.
Modelleknél én azt hallottam, hogy mínusz 120...vagyis le kéne adnod 10 kilót...ami viszont nagyon nem tenne jót a szervezetednek.
13 évesen szerintem még a tanulásra koncentrálj, ráérsz majd 18 évesen ilyenbe kezdeni. A szépség múlandó, de ha fősuli vagy egyetem mellett csinálod, akkor sztem nem követsz el hibát.
Sok sikert majd!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!