Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műbőrkabit lehet varrni?

Műbőrkabit lehet varrni?

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem, hogy vettem egy M-est mert az S-es túl rövid volt. Aztán itthon mégegyszer felvettem és rájöttem, hogy nekem nagyon nem jön be, hogy kicsit hosszú az ujja, viszont cserélni nem tudom, mert levágtam a cetlit...Szóval a kérdésem az, hogy egy varrónő képes visszavenni az ujjából?

Ahol lakom nincs varrónő...ezért gondoltam, hogy itt megkérdezem, mert ha lehet, akkor elmegyek varrónőt vadászni a környéken :)

N25

2015. okt. 15. 13:25
 1/2 opened paradise ***** válasza:

A címkéjét,vagy a cetlit?

Ha utóbbi és van blokk,akkor visszaveszik.

Meg lehet csinálni,de ha olyan a fazonja,vagy van rajta valamilyen "minta",akkor nem lesz ugyanolyan szép.

2015. okt. 15. 13:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Azt a cetlit amin az ár volt és bele volt fűzve az akasztójába :/ Későn gondolkoztam :(

De szerencsére az ujja egyszerű, nincs minta. Akkor megyek vadászni :)

2015. okt. 15. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!