Milyen fiú tetszik?
Figyelt kérdés
Keresem a stílusom mi a menő manapság? Képet is mellé ha tudsz.2015. okt. 14. 17:38
1/3 anonim válasza:
Külsőleg: csak vékony testalkatot ne... Mivel magam sem vagyok egy nádszál, ezért inkább átlagos testalkat, vagy az a tipikusan szép, izmos alkat jön be. Szeretem, ha izmos a karja, viszont a kockahas nem az én ízlésem.
Haj az igazából mindegy, szőke srác még nem tetszett. Szem is mindegy, de egy jó kék az mindent visz.
(Hajnál imádom a göndört! *.*)
Arcnál a férfiasabb, csontosabb típust preferálom. A babaarc maradjon meg a lányoknak.
Legyen ápolt!
Stílusnálam inkább a laza, enyhén elegáns tetszik nekem, de nem igazán bejövős, ha "túlöltöz" engem.
Belső: megértő, hűséges, kedves, jófej, vicces (!), udvarias (!!!), együttérző, értelmes, érdeklő minimum!
Arrogancia, magas önbizalom egyáltalán nem bejövős.
16L
2/3 anonim válasza:
Szerintem gáz hogy a csajoknak kigyúrt pasi kell,csajként mondom.(talán a debella csajok fogyjanak le,és ne a pasik tömegövelőzzenek hogy tetszenek nekik).De komolyan annyi srác látja magát vékonynak és van megfelelési kényszere.Nekem az a menő ha nem akarsz menő lenni nincs köcsögös haj,művies kisugárzás, őszinte jó humorú inteligens.Nekem tetszik a borosta, a z egyszerű elegáns ruhák ,semmi megjátszós kiegészítő pl fültágító
3/3 anonim válasza:
Olyan fiút válassz aki nem nyomi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!