Tudom hogy tul vekony vagyok kapok hideget es meleget is:D De az undoritoan vekony vagy az elfogadhato vekony taboraba tartozom?
2015. okt. 12. 19:51
11/18 anonim válasza:
A kép elég gyenge minőségű, de szerintem nagyon jó alakod van, kívánatos:)
13/18 anonim válasza:
tényleg gyenge a kép minősége, de szerintem nincs semmi gond a testeddel. szerintem jol nézel ki!!! ugyhogy semmi okod aggodalomra!
14/18 anonim válasza:
ugyanazt a képet nézzük? anorexiát vártam, vagy legalább egy vékony szőrös pasit, de egy normál-vékony testalkatú csajt láttam. szerintem vékony vagy, de nem "elfogadható" kereteken belül hanem a szó klasszikus értelmében.
15/18 anonim válasza:
Nos ezek a képek egy ócska minőségű videóból lettek kiollózva. Mit használtál frapsot? De tök mindegy is....
Szerintem ezt a videót is úgy lőtted valahol a neten, és tuti nem te vagy rajta!
16/18 anonim válasza:
Szerintem holt átlagos vagy. Nem mondanálak kifejezetten vékonynak (mondjuk nálam az már inkább negatív jelző, ivel nem szeretem a végleteket). Rendben vagy.
18/18 anonim válasza:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!