Fiúk, lányok! Szerintetek taszító az alakom?
Figyelt kérdés
22/L
167cm
tudom hogy nem a kérdéshez kapcsolódik de szerintetek hány kg vagyok? csak kíváncsi vagyok.
2015. okt. 10. 14:58
11/16 anonim válasza:
azt akarta kifejezni vele hogy vékony vagy, nem pedig húsos.
12/16 anonim válasza:
Ősasszonyos/amazonos (most tekintsünk el attól, hogy az amazonoknak hiányzik a fél melle :)) alatt valódi, definiált izomzatot, széles csípőt, erős testalkatot értek. Olyat, ami alkalmas arra, hogy nehéz időszakokat vészeljen át, bírja a gyerekszülést, a rendszeres fizikai megterhelést.
13/16 anonim válasza:
Egy törzsképen mégis mit véleményezzek? Rakj már fel egy egész testes képet, vagy küldj egyet privátban.
15/16 anonim válasza:
semmit nem látni az alakodból, csak egy hasat.
167 centihez olyan 55-58 kiló lehetsz
16/16 anonim válasza:
Istenem mennyi hülye ember van :'DDD
hogy lenne már 75?!?! :'D
Én 168cm és 61 kg vagyok hasonló alkattal. Nem tűnsz túl izmosnak ezért azt mondanám h 56-57 kg lehetsz. De persze függ attól is hogy a csontozatod milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!