Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 173cm 83kg valakinek bejön?

173cm 83kg valakinek bejön?

Figyelt kérdés
Fogyózok egyébként és már sikerült tavaly óta 10kg-t lefogynom de van olyan akinek ez tetszik?Ez még duci vagy már kövér kategória?
2015. okt. 8. 13:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mikor férfiként voltam a 197 cm-emhez 83 kg, akkor számítottam enyhén szálkásnak.

Egyrészt nem mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, másrészt az, hogy izom vagy háj adja a tömeged jelentős részét.

2015. okt. 8. 13:39
 2/11 anonim ***** válasza:

képet vagy valami hasonló alakot tudnál linkelni? mert a számok nem sokat mondanak...főleg mert nagyon nem mind1 hogyan oszlik el, mennyire vastag a csontod......

22F

2015. okt. 8. 13:40
 3/11 anonim válasza:
Egyet ertek az elottem szoloval #2. Sok mindentol fugg. Egy kep azert segitene (nem akt nyilvan)
2015. okt. 8. 13:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Lany vagyok!es majd lonkelek kepet csak most rohanok
2015. okt. 8. 13:45
 5/11 anonim válasza:
Kuldhetnel kepet, pont az ilyen kaliberu lanyok a gyengeim :)
2015. okt. 8. 13:46
 6/11 anonim válasza:
Kuldj kepet. Jobban bejonnek az ilYen csajok :)
2015. okt. 8. 13:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Amint látni az arcodat és arányaiban az egészet úgy lehet majd rendes véleményt alkotni.
2015. okt. 8. 13:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez még kövér.
2015. okt. 8. 13:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Bejöhet, de megnézném azért.
2015. okt. 8. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Durván egyszerűsítve azt szokták mondani:

Magasság mínusz 110 ideális

Magasság mínusz 100-ig oké, de afelett kezdik számolni a túlsúlyt

Magasság mínusz 90-ig nem vészes, de afelett már kimondják, hogy kövér, felesleges a "szélescsontozattal" és egyebekkel mentegetőzni. Szóval határeset vagy.

Bejönni persze sokaknak bejön, nem mindenki a borda- és kockakiállításokhoz vonzódik, hanem a van mit fogni rajta típusokhoz. De ahogy egyre kövérebb valaki, erősen gyorsuló tendenciában csökken az őt kívánatosnak tartók száma. Szóval a 10kg fogyás garantáltan megtöbszörözte az érdeklődők számát, még 10-zel pedig meglepően változna a hozzádállás.

2015. okt. 8. 22:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!