Rettentően utálom a külsőm, az egész testem, mit tegyek?
Pattanásos vagyok, a melleim kicsik, a combom nagy, striáim vannak, és a nemiszervem sem tetszik... (nagy kisajkak)
55 kg és 19 éves vagyok, ezek miatt lesem merek vetkőzni, utálom magamat a tükörben látni... nagyon utálom.
Nem nyavajgasbol irtam le, jelen pillanatban annyira mely ponton vagyok, hogy elni sem szeretnek, sirnek, de nem tudok mar...
Nincs egy szep arcom de azt mar elfogadtam.
Pattanasos vagyok, igen az ellen lehet tenni.
Kicsik a melleim 19 evesen, ami valljuk be nem tul elonyos, olyan vilagban ahol mindenki oda van a szep formas mellekert. A tv, a reklamok, minden marketing azt suggalja, hogy milyen is a tokeletes no, vagy legalabbis a szep/csinos. Hat elnezve azt a marketinget en rohadtul csunya vagyok. Persze vannak jobb pillanataim amikor igenis elfogadom magam es tukorbe nezek azt latom hogy igenis szep vagyok, de mesztelenul ilyen meg soha nem volt, olyan szinten utalom a kulsomet hogy keptelennek tartom azt, hogy igy tetszenek barmely fiunak is...
a pattanásokat két hónap alatt eltüntetheti a tej és glutén mentes táplálkozás.
az ezekre adott mérgezési tünetek egyik formája az elburjánzó pattanások.
a kis cici nekem kimondottan tetszik és a nagy kisajakkal sincs problémám.
a többi dolgon a rendszeres edzés segíthetne.
mind a lelki,mind a testi dolgokon.
pattanások: kozmetikus, ha nem használ bőrgyógyász. addigis jó alapozó, amíg nem jön helyre.
kis mellek: a normális, nem középszerű proletár ízléssel rendelkező fiúk már rég nem a nagy mellekre verik a nyálukat. amúgy meg push up melltartóval felturbózhatod látszatra.
nagy comb: mi akadályoz meg, hogy lefogyj? bár nem tudom, az 55 kilóhoz milyen magas vagy, de azért olyan hatalmasak nem lehetnek ilyen súllyal.
striák: mindenkinek vannak.. kit érdekel?
nemiszerv: ezt jobb, ha elfogadod. alapjáraton úgysem látja senki rajtad kívül, ha meg valakivel ilyen intim helyzetbe kerülsz, akkor már úgyis mindegy.
ne legyél már olyan felszínes, hogy ezek miatt komolyan nincs kedved élni..
Nem azért utálod a tested, mert menthetetlen, hanem azért, mert nő vagy. Ezt minden tini lány átéli, hogy belenéz a tükörbe és utálja magát. 19 évesen ideje lenne túltenned magad rajta.
Pattanások ellen van kezelés. A kis mellekkel nekem speciel semmi bajom, sőt kislányos külsőt kölcsönözhet, ami vonzó. Inkább ez, mint nagy lógó mellek. A comb formálható, csak mozogni kéne. Striák meg mindenkinek vannak, nem vészes dolog.
Az ajkaid miatt se aggódj, ha szexre jut a dolog, teljesen mindegy hogy nézel ki alul, bármelyik férfi keményen megrakna. Ettől függetlenül nem tudok elképzelni akkora ajkakat, hogy az elrontaná a puncit.
23 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!