18 év alatt szülői aláírással lehet tetoválást csináltatni?
Nálunk PIERCINGNÉL úgyvan,hogy 16alatt ott kell lenni veled a szülőnek,16 és 18között pedig elfogadja a papírt.Személyi ( ha nem nézel ki annyinak,mint.. ) akkor lehet,kell..
Tetkót nem csinálnak 18 alatt.
sajnos tetko szalonikban (legalábbis a jobb helyeken) nem cisnáltatnak. feketén biztos csinálnak, de nem ajánlom mert 1: illegális, 2: veszélyes mert nem megbizható anyaggal dolgoznak+ még nem is szép... Mindenkinek üzenem h csak rendes tetováló szalonban csináltassák a tetkojukat!!
szisz
minden valamire való tetováló stusioban kérik a szülőt aláírást és a szülői személyit is természetesen mellé,hogy hitele-e,mertugye aláírni akárki alá tudja.Én 15 évesen csináltattam a tetkómat és anyukám eljött a szalonba aláírni a papírt,h engedélyezi (igen,anyu nagyon laza :).)
piercinghez nem feltétlen kell szülői belegyezés..sőt
Mondjuk persze nem tudom ,h azóta változtak-e az elvárások, de én 14 évesen csináltattam jólmenő helyen köldök pc-t,és nem kértek szülőit.Persze ez mindenhol más.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!