Tehetek valamit ellene?
Figyelt kérdés
165 cm magas vagyok és vékony. Nem a testalkatom zavar, hanem a magasságom.Folyton azt érzem, hogy nem vagyok elég magas, főleg ha fiú áll mellettem, pedig egy átlagmagasság, nem mondhatom, hogy alacsony vagyok. Főként azért rossz ez, mert szeretném, ha a párom magas lenne.2015. okt. 2. 21:06
1/3 anonim válasza:
Nem nagyon értem a problémád, a párod magas lesz akkor is ha 170 cm, hiszen te annál alacsonyabb vagy. Szóval így több pasi szóbajöhet mint mondjuk ha magas lennél, és a legtöbb pasi alacsony lenne hozzád. Ha már ez ilyen nagy dolog neked akkor örülnöd kell hogy nem vagy nagyobb.
2/3 anonim válasza:
Én 24 vagyok 156 centi, Sosem zavart hogy pici vagyok, valamiért a kicsiket szeretik. A párom 168cm volt régebben 186centis párom is. Ha fiatal vagy még, max 22éves korodig nősz. Bár én ekkora voltam áltsuliba 8. Osztályban. Az, hogy 165 centi vagy még találhatsz magas pasit.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Azt hiszem tényleg gond van a szöveg megfogalmazásával, ezrét elézést kérek.
Tehát, tetszik ha egy fiú magas, és szeretném is ha magas párom lenne. Az a problémám, hogy nem tudom elfogadni a mostani magasságom. Ha nem is lennék mellette olyan kicsi, akkor is azt érezném.
2015. okt. 2. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!