Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vásárlásfüggő vagyok?

Vásárlásfüggő vagyok?

Figyelt kérdés

Sajnos heti jelleggel tudok venni magamnak valamit.

Van 7 felsőm, 8 nadrágom és 4 pulcsim, de állandóan kevésnek érzem. Ugyanez a kozmetikumokkal. Va már 2 szájfényem, de meggyőződésem, hogy kell a harmadik is, amit kinéztem. Ezzel nem lenne még gond, ha nem egy vagyonba kerülő holmikról lenne szó sajnos :(

Hogy álljak le?

2015. okt. 1. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez fura, 8 nadrág sok, 7 felső viszont tökre nem az. (Ha nincs időd mosni pár napig, akkor már ki is fogytál a tisztából... Vagy ha 8 napra elutazol, akkor már nem tudsz minden napra tisztát vinni, a szálláson mosnod kell...)

Amúgy szerintem ez még nem vásárlásfüggőség.

2015. okt. 1. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy vásárlásfüggő, ez még nem az, mivel nincs sok felesleges cuccod összevissza. Az meg hogy tetszik valami és meg akarod venni teljesen normális. Csak mondjuk ne a legdrágább boltokban vásárolj. Olcsón is lehet ugyanolyan termékeket venni általában. Csak szét kéne nézni.
2015. okt. 1. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, te kérdéskiírás függő vagy. Hányszor fogod ezt még megkérdezni? Ritkán járok fel, de így is láttam már 2 x ezt a kérdést tőled.

Amúgy akkor is 8 nadrágod volt és azóta nem vettél többet, szóval vásárlásfüggő az nem vagy, csak egy unatkozó tinédzser.

2015. okt. 1. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány pár cipőd van?
2015. okt. 1. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:

7 felső és 4 pulcsi nagyon kevés szerintem. A 2 szájfény sem mondható soknak.

Vegyél olcsóbbat, ha a mostani cuccaid drágák számodra. Egyáltalán miért veszel olyasvalamit, amit egyébként nem engedhetsz meg magadnak?

2015. okt. 1. 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!