Vaterás szintetikus póthajról vélemény?
Erről lenne szó csak feketébe:
Valószínűnek tartom,hogy ebay ról vagy alieról rendelte az eladó mert ott láttam ilyeneket. Csak nekem azonnal kéne amint megrendelem.
Igen,sajnos ez az a botrányos,amibe én is belefutottam.Ezt csak ebben az állapotában tudod felhasználni,ha elég hosszú a hajad,mert a fénye is más,fénylik a műanyag hatástól.
Nekem ez van: [link]
de ezen látszik is,hogy a vége szépen el van vékonyítva,igazi.
Ezeket a vaterán is árulják,de ott is 2 hetes határidővel,ki lehet fogni azonnalit is,de ritkán.Az árak is beszélnek,mert ami 5000Ft és azonnali,az biztos műanyag.Amelyiknél oda van írva,hogy szintetikus,és a hőfok is,az mind műanyag.Nincs köze az igazi hajhoz.De te tudod,ez csak az én véleményem,mert nekem van/volt szerencsém mindkettőhöz.
De minek egy szalagavatóra póthaj? Pont nevetséges lesz hogy előtte nem volt ennyi/ekkora hajad, most meg felcsatolsz egy műt... na mindegy. Te tudod.
Szintetikust ne vegyél, csak igazi hajból készültet. Én kaptam egyszer ilyen szintetikus 60 centis csodát, 5 perc alatt gubancos lesz, kifésülni kb lehetetlen. Én 150 fokon használtam rajta hajvasalót, attól baja nem lett. Próbáltam normális formába hozni, de sehogy nem lett szebb. Azóta is a szekrényben van, mert hordhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!