Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyémánt alakú arcról mi a...

Gyémánt alakú arcról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nem taszító ez egy fiún?

Hogy lehet a lehető legtöbbet kihozni belőle?

Frizura-, szakálltippek?

2015. szept. 30. 03:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Az milyen , hogy néz ki?
2015. szept. 30. 07:38
 2/8 anonim ***** válasza:
MI az, hogy "gyémánt alakú arc"?!?!?!? Ez lehetetlenség, szóval valahogy pontosítsd a kérdésedet, vagy legalább egy képet mellékelj hozzá!
2015. szept. 30. 07:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Van egy ilyen arcforma is... Igaz, ritkább, de létezik.

[link]

Itt az utolsóról beszélek...

2015. szept. 30. 08:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha ez a kép helytálló, akkor szerintem ez a legvonzóbb arcforma.

2015. szept. 30. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
5-ös kép szerint nekem is - a legjobb, legférfiasabb. Semmi taszító nincs itt. Egy jó, szakmáját értő fodrászhoz kell menni, aki tudja, hogy vágja előnyösen.
2015. szept. 30. 09:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, csak nem ennyire hangsúlyos az áll - a modell azért mégsem természetes fényben van. Szeretnék valami ehhez passzoló szakállat, ami mégis valami karaktert ad neki.

Tudnátok akkor jó fodrászt mondani? Mert eddig a végeredmény mindig vagy kerek vagy hosszúkás arcformát adott, ami nagyon előnytelenül mutatott.

Egyébként örülök a kommenteknek, mert legtöbbször csak nőkön láttam ilyet és inkább nőiesnek tűnt nekem.

Még egy kérdés: a szemöldököt érdemes formázni vagy hagyjam? Dús, egyenes a mostani.

2015. szept. 30. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
jó lesz ez- jó fodrászt ismerősöktől érdeklődj, tudnak-e jót, hisz nem tudjuk merre vagy. (Izlandon tudok egy jó fodrászt:D) A szemöldököt nem bántanám.
2015. szept. 30. 15:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi, Budapest.
2015. szept. 30. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!