Utálom a NewYorker-es vásárlási utalványt= ( De akkor miért csinálják?!
Nem rég kaptam ajándékba NewYorkeres utalványt=)
Elég szép kis összeggel ,családom révén, mert tudták, h szeretem ezt a boltot...
/annyit kell tudni erről az utalványról, hogy amennyi pénzt befizetsz annyit állítanak ki, egy összegben, utalvány formátumban, és ahogy vásárolsz úgy vonogatják le az utalványodból és újat állitanak ki./
Mikor előveszem az UTALVÁNYT ,már látom az ELADÓk arcképén, hogy engem most nagyon UTÁLNAK,
jön a telefon, hogy állítson ki valaki egy másik utalványt, addig mondják, várakozzak.
Ott VÁROK a pénztárnál 5-10percet, hogy állítsák ki az új utalványt.
(10perc nem sok a newyorkerben, de ha a pénztárnál állsz 10percet az azért nem kellemes, miközben vagy 50-en elmentek melletted)
Végre megkaptam az utalványt.
Következő alkalommal:
ugyanez a szitú,
ÁMM szól az eladó, hogy az előző boltban (váci utcai newyorkerben) nem tűzték az utalványhoz a számlát (külön számla kell az utalványhoz tűzni)
Erre én nézek rá hülyén, hogy mi közöm van ahhoz, hogy tett-e hozzá blokkot ,külön az utalványhoz vagy sem, hiszen úgyis az utalványon lévő vonalkód a fontos.
Itt újból elkezdem érezni, hogy az eladó most nagyon utál .....ÉS JÖN MEGINT A VÁRAKOZÁS........
Ennek a NewYorker-es utalványnak van értelme?
Csak azt érzem, hogy utálnak érte, én meg várakozhatok.
Holott semmien hasznom nem származik abból, hogy utalványom van, hisz 1:1-ben vásárolták nekem.
S.O.S
Nem tudom, hogy miért zavar ha az eladók utálnak, de azt hiszem, hogy ez senkinek sem jó érzés...=(
Ám az a komment h adjak minden barátomnak mert akkor őket is utalják majd...xD
Hmm..én is csak azt tudom mondani,hogy ez a dolguk,nem teszik ne menjenek el oda dolgozni:)
Te csak vásárolj,és élvezd,hogy van ilyen lehetőségük.
Ha megszokott New Yorkerbe mész talán meglátna ahogy mész be és már felkészülnek:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!