Szerintetek hogy néz ki ez a csaj (kép! )?
Figyelt kérdés
Valami ilyesmi alakom van, szal van egy kis felesleg a pocimon. Szerintetek ez mennyire vonzó/visszataszító? Szexi amúgy a képen lévő csajszi?
2010. márc. 14. 19:22
1/15 anonim válasza:
Szerintem igen jól néz ki, neki nincs felesleg a pociján, ha neked is ilyen, akkor minden rendben.
3/15 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű és jó alakja van!
4/15 anonim válasza:
Jaj ne máááá! Hol van ott felesleg?
5/15 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam:D mer nekem is ilyen alakom van, és ha leülök, hurkás lesz picit a hasam :/
2010. márc. 14. 19:35
6/15 anonim válasza:
a hasán tényleg nincs felesleg
viszont a lábai narancsbőrösek
7/15 anonim válasza:
HA tényleg ilyen alakod van, akkor felajánlom a személyes diagnózisom! :D Ez nem tréfa dolog ám, ezt mi szakemberek Csüngilitisznek hívjuk, roppant veszélyes és mielőbbi kivizsgálást igénylő elváltozás ez! :D Konzulensi megbeszélést a "Privát e-mail a válasz írójának" pont alatt tudsz kérni! :))
//Hakapeci
8/15 anonim válasza:
Szerintem elég jó csaj,pont annyi van a hasán ami jól néz ki,egyáltalán nem zavaró. Nyugodj meg,bármilyen kicsi pocid van,ha leülsz az látszani fog,elvégre "összenyomodik" :)
10/15 anonim válasza:
Mindenkinek hurka lesz a hasán, ha leül...
Egyébként szép a csaj, jó az alakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!