Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek jóképű...

Lányok! Szerintetek jóképű vagyok (képpel)?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést az unalmas és sablonos kérdésért, de végre egyenes válaszokat szeretnék. Szerintem nem vagyok, de legyetek nagyon őszinték.

[link]

[link]

Kort is írjatok légyszíves!

2015. szept. 28. 19:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szerintem jó. nem dobtam egy hátast, de teljesen rendben vagy. jó személyiséggel meg nagyon jóképű is lehetsz.
2015. szept. 28. 21:58
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

Nem nézel ki rosszul, de szerintem egy kicsit hosszabb haj jobban állna, mert így nagyon komoly az arcod, hosszabb haj javítana kicsit ezen szerintem.

29

2015. szept. 28. 21:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Jó ez a haj, nekem is bejossz, de mosolyoooogj. Tuti te vagy a jófiú, de én megrontanalak :) 24l
2015. szept. 28. 22:22
 14/21 anonim ***** válasza:
95%

Férfiak abban a tudatban élnek, hogy hát én ilyen lettem, ez van, aztánk kész... Nem! Meg kell fogni a dolgokat, aztán alakítani rajta. Nehogy azt hidd, hogy ha most előveszünk egy ügyeletes szépfiút, akkor az különb arckarakterrel meg született adottságokkat rendelkezik. Nem. De megcsinálta magát. Kihozta, amit ki lehet. Többet dob a végső látványba a dizájn, mint a született adottságok. Helyes frizura, tetszetős ruhák. Amit lehet átalakítanak: csálé fogak > fogszabályzás, kopasz fej > paróka / hajátültetés, ronda szín > festés, szemüveg > kontaktlencse / szemműtét, ránc > ráncfeltöltés, bibircsók > eltávolítás, nagy orr > plasztika... hát ez odáig fajul, hogy van, aki eltöreti a csontját, hogy magasabb legyen... na nem akarok itt tulzásokba esni, csak utalok arra, hogy más se születik szépnek, azért küzdeni is szoktak.

Te legalább, annyit tegyél meg, hogy megborotválozol (2perc, 0ft) mert van olyan kemény csávó, akinek megy a borosta vagy a bűnöző-körszakáll, de nálad ezek a szörszálkezdemények nem állnak jól. Öregíteni ne akard magad, az jönni fog magától. Sajnos. Oldalt lehet kisebb, de középpen egy 2 centit magasítani kéne a frizurádon, és elöl nem ártana néhány hosszabb 8-10 centis tincs, valamit lehetne kezdeni vele, homlokra, oldalra, hátra, akármit. Ettől tűnik valaki helyesebbnek, ez igy olyan szürke és semmilyen.

Szóval, ha jobban megnézlek, nincs ám semmi akadálya, hogy jóképű lehessél, de per pillanat nem vagy az. Így rettentően semmilyen, nem fognak "megfordulni" utánad az utcán. Senki nem fogja erőltetni a fantáziáját, hogy "na ebből végül is ki lehetne hozni valakit", nincs kihozva, aztán kész. Elmennek melletted, hogy észre se vették, hogy ott vagy. És mielőtt félreértenéd, nem egy ilyen feltűnési viszketegséggel küzdő, buta divatfiúra gondolok, abszolút szolidan és normálisan is lehet jól kinézni, az gondolom jobban is passzolna a személyiségedhez.

33/N

2015. szept. 29. 02:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben vagy.
2015. szept. 29. 15:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Átlagos vagy szerintem, talán kicsit afölött, és tényleg informatikus fejed van. :D A 14-essel egyetértek, jóval többet ki lehetne hozni belőled.
2015. szept. 30. 18:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Kort elfelejtettem írni: 19/L (előző vagyok)
2015. szept. 30. 18:12
 18/21 anonim válasza:

Az előttem szólóknak tényleg igaza van, csinálj valamit a hajaddal..

Valamit nem említettek: én karakteresebb szemüveget választanék mindenképp, mert ez a jelenlegi nagyon " informatikus "

2015. szept. 30. 19:59
 19/21 anonim ***** válasza:
szerintem kedves arcod van. Az LB-mnek pont az esete lennél. komolyan
2015. okt. 10. 21:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Oh én 14/L

Ő 15/L

2015. okt. 10. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!