Most elösször vettem egy ilyet! Hogy működik?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy körömlakk felvivő szivacsot, használtam is de mostmár csak azt nem tudom hogy hogy kell kitisztítani. Tiszta körömlakk az egész, hogy takarítsam le róla?2015. szept. 26. 17:17
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha mar bele van szaradva akkor koromlakk lemosoval tudod csak kimosni belole. Amikor meg friss benne a koromlakk akkor ki lehet mosni tiszta vizzel en az enyemet egybol kiszoktam mosni mert utana nehezen jon ki belole
2/3 anonim válasza:
A előző válasz hülyeség. Frissen sem lehet kimosni,szárazan sem. Szerintem(valószínűleg)az alapozó szivacsra gondoltál,vegyél egy újat. Nem nagy ár, jobb mint azt a szegény szivacsot kínozni, és lakklemosó szagban elpusztulni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind2 választ. Ès a 2.nak üzenném hofy nem alapozószivacs (de arra is csináltam már) hanem rendes manikűrszivacs.
2015. szept. 27. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!