Mennyibe kerül havonta, hogy nők legyetek? Fodrász, kozmetikus, krémek, parfüm, tisztasági szerek, ruhák, kiegészítők, ékszerek, stb?
Ez mondjuk attól is függ, ki milyen márkákra, egyebekre esküszik - az ár miatt-, na meg nehéz átlagolni, én pl nem vásárolok havi szinten ruhát, parfümöt vagy egyebet.
Ami fix, az havi egyszer fodrász 3500, tusfürdő, testápoló, szappan összesen olyan 3000, ha megyek körmöshöz, az egyszer 3000. Ezek mindig kiadások, 3 havonta vásárolok ruhát, átlagosan 20-25.000-ből bőven kijövök. Parfüm terén 'sajnos' túl igényes vagyok, így kb 3 havonta fér bele egy új 15-25.000 forintért. Sminkre keveset költök, az olyan 3 havonta 3-4000 forint. 24N
És akkor mi van?
Eszemben sincs ennél többet kiadni. Bármikor kilépek az utcára, ápolt vagyok, a bőröm szép, tiszta, sima, a hajam csillog, gondozott, a ruháim rendesek, elegánsak. Ékszerre már nem költök, régebben vettem, meg ajándékba családtól, páromtól kaptam már annyit, hogy bőven elég.
Az ápoltság csak nagyon kis mértékben pénz kérdése. Stílust pedig semmilyen összegből nem adnak el neked.
Első körben attól, hogy nőnek születtem.
Második körben attól, ahogyan viselkedek, mozgok, beszélek. Egy melegítőben is lehet az ember kecses, kifinomult, vonzó - persze otthon. És ezek számomra a nőiesség fontos elemei.
Harmadik körben aztán persze ott vannak a kiegészítők, de a fenti kettő nélkül maximum vicces a hatásuk, gyakrabban groteszk vagy elrettentő. Öltöztethetsz valakit hercegnőnek, ha trampli, akkor trampli marad, bármit is húzol rá, bármennyi pénzért. (És a trampliság itt NEM súly, alak, természetes adottság kérdése, hanem a viselkedésé.)
Nekem havi 9000 a konditerem,
3500 a szoli,
fodrász ingyen van,de az amúgy sem lenne minden hónapban,(kb 3000 lenne)
kozmetikus vagyok,ha azért fizetnem kellene,az húzós lenne számomra (havi 10-15000 biztos)
kozmetikumok,smink,3 havonta kb 10-15000
parfüm fél évente 7-8000 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!