Milyen színűre fessem be a hajam? (Kép)
2015. szept. 18. 15:01
1/13 anonim válasza:
én a helyed biztosan feketére festetném :)
2/13 anonim válasza:
Nekem egy enyhe voros nagyon tetszene. Nem az a vervoros se az a nagyon halvany rozsaszines hanem ugy kb a 2 kozott
3/13 anonim válasza:
Semmilyenre. Én csak egy kicsit világosítanám vagy akár vörös is mehet bele. De nem befesteni, hanem melír. Persze ahhoz kell egy nagyon jó fodrász, hogy ne olyan csíkos legyen, hanem természetes.
4/13 anonim válasza:
Én nem festeném be semmilyenre. Nagyon szép hajad van és a színe is jó.
5/13 anonim válasza:
Legjobb lenne látni az arcod is. Ill. H mien színü a szemed. Ha kékes-szürkès ajalanam a vöröset egy pici átmettel. Sötet voros felul es világosabb alul. Ha vilagos barna a szemed szine. Ajanlom a világos barnat illm teemeszetes szőkét. Ha nagyon sötét a szemed akkor ettől egy picit sötètebb barna, csoki barnátol feketéig.. :) rem. Segitettem (fodrász vagyok)
6/13 anonim válasza:
gyönyörű hajad van ! :)
szerintem hagyd meg ilyenre mert tényleg nagyon szép
de ha már mindenképp változtatni akarsz akkor szerintem a vörös lehetne jó ;)
7/13 anonim válasza:
Ja es kihagytam a zöld szemszìnt. Ahoz is szintén vörös. Vagy rézvörös. RÈZVÖRÖSBŐL ombret tudnék elképzelni.
8/13 opened paradise válasza:
Olyanra,mint amilyen a szoknyád.
Nekem tetszene :D
9/13 anonim válasza:
bármilyenre csak vörösre ne. egyszerűen a festett vörös sehogy nem tud jól kinézni, SENKIN sem, főleg az élénk árnyalatok. amúgy meg az arcod a lényeg. de szerintem egy hamvas barna biztos szép lenne, csak ahhoz a bőrödnek is hidegnek kell lennie
10/13 opened paradise válasza:
Imádom mikor valaki a saját ízlését húzza rá mindenkire és az alapján von le bármit is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!