Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen színűre fessem be a...

Milyen színűre fessem be a hajam? (Kép)

Figyelt kérdés

Csak ötleteket gyűjtök :)

[link]

2015. szept. 18. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én a helyed biztosan feketére festetném :)
2015. szept. 18. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem egy enyhe voros nagyon tetszene. Nem az a vervoros se az a nagyon halvany rozsaszines hanem ugy kb a 2 kozott
2015. szept. 18. 15:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Semmilyenre. Én csak egy kicsit világosítanám vagy akár vörös is mehet bele. De nem befesteni, hanem melír. Persze ahhoz kell egy nagyon jó fodrász, hogy ne olyan csíkos legyen, hanem természetes.
2015. szept. 18. 15:39
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Én nem festeném be semmilyenre. Nagyon szép hajad van és a színe is jó.
2015. szept. 18. 15:41
 5/13 anonim válasza:
100%
Legjobb lenne látni az arcod is. Ill. H mien színü a szemed. Ha kékes-szürkès ajalanam a vöröset egy pici átmettel. Sötet voros felul es világosabb alul. Ha vilagos barna a szemed szine. Ajanlom a világos barnat illm teemeszetes szőkét. Ha nagyon sötét a szemed akkor ettől egy picit sötètebb barna, csoki barnátol feketéig.. :) rem. Segitettem (fodrász vagyok)
2015. szept. 18. 15:43
 6/13 anonim válasza:
83%

gyönyörű hajad van ! :)

szerintem hagyd meg ilyenre mert tényleg nagyon szép

de ha már mindenképp változtatni akarsz akkor szerintem a vörös lehetne jó ;)

2015. szept. 18. 15:45
 7/13 anonim válasza:
Ja es kihagytam a zöld szemszìnt. Ahoz is szintén vörös. Vagy rézvörös. RÈZVÖRÖSBŐL ombret tudnék elképzelni.
2015. szept. 18. 15:46
 8/13 opened paradise ***** válasza:

Olyanra,mint amilyen a szoknyád.

Nekem tetszene :D

2015. szept. 18. 15:51
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
bármilyenre csak vörösre ne. egyszerűen a festett vörös sehogy nem tud jól kinézni, SENKIN sem, főleg az élénk árnyalatok. amúgy meg az arcod a lényeg. de szerintem egy hamvas barna biztos szép lenne, csak ahhoz a bőrödnek is hidegnek kell lennie
2015. szept. 18. 15:52
 10/13 opened paradise ***** válasza:
Imádom mikor valaki a saját ízlését húzza rá mindenkire és az alapján von le bármit is...
2015. szept. 18. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!