Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyi gond van 1 ajakpiercing...

Mennyi gond van 1 ajakpiercinggel?

Figyelt kérdés
lécci írjon, akinek van ilyenje, h mennyire körülményes viselni. kezdve onnan, h begyógyul-e egyáltalán belül a nyálkahártya, vagy folyton sebes és gyulladt marad? esetleg gyakoribb-e az afta, vagy hasonló?
2010. márc. 13. 13:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
milyen ajakpiercingre gondolsz??ajak alatt,felett?oldalt?
2010. márc. 13. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Ne csináltass, kérlek. Csúnya.
2010. márc. 13. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:

2hét után teljesen begyógyul, utána semmi gond nincs vele. Legalábbis ez az én tapasztalatom. Középre van szúrva.

17 L.

2010. márc. 13. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem monroe pc-m van,és nincs gondom vele. :)

begyógyult 2-3 nap alatt,és ha Neked tetszik,akk csináltass.

16/L

2010. márc. 13. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem az ajkam felett volt,semmire nem jó később rájöttem,hogy közönséges,ráadásul nem tudtam vele megbarátkozni arcmosásnál:) Szóval kivettem soha többet nem fogom az arcomat elcsúfítani egy piercinggel sem:D Ja és a lyuk azóta is ott van pedig már több,mint egy éve vettem ki.
2010. márc. 13. 15:04
 6/11 anonim ***** válasza:
a száj alatti még anno elment még ugy ahogy..de ez a száj feletti...nagyon tré sztem...
2010. márc. 13. 16:18
 7/11 A kérdező kommentje:
én ilyen karikát szeretnék, és középre, alulra. am a belső kis cucc, ami a szádon belül van, az nem karcolja össze a fogaid, v ilyesmi? am köszi a válaszokat:)
2010. márc. 13. 18:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem jobboldalt, alul van. Az első két hét volt csak körülményes, míg gyógyult. Még fogatmosni is alig tudtam tőle, annyira fájt. Mostmár semmi gondom vele, nem zavar semmiben. A fogaimat se "karcolja össze".
2010. márc. 13. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja, és belül a nyálkahártya előbb begyógyult mint kívül a bőr. Előző voltam
2010. márc. 13. 19:47
 10/11 A kérdező kommentje:
az durva:D azt hinném, h a nyálkahártya sokkal érzékenyebb és lassabban gyógyul:) megleptél:)
2010. márc. 13. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!