Nyelv piercingesek!?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és szeretnék piercinget csináltatni. Egy matt fekete nyelv piercingre gondoltam.Arra lennék kíváncsi hogy mekkora a kockázat?mik a hátrányok és előnyök?Hogy milyen fajta nyelvpiercingek vannak?Stb.#nyelv #Piercingg
2015. szept. 13. 12:27
1/4 anonim válasza:
Nincsenek hátrányok, viszont a szopásnál sokat fog segíteni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem hátránya nincs. Max idegesítőnek fognak találni, amikor a piercing a villához/kanálhoz egyéb tárgyakhoz ütődik. De én szeretek az emberek idegeire menni :D jó ezzel játszani. Előnyei hogy tudsz vele játszani, így nem unatkozol majd olyan sokat. Sokan beindulnak a tudattól, hogy van nyelvpirszinged. Pechemre a mostani barátom nem szereti. Ha orális szexre kerül a sor, kiveszem.
Ajánlom, hogy tapasztalt piercernél szúrass. amikor én először szúrattam, sikerült a csajnak jól félreszúrni...
Ha valami még érdekel, írj nyugodtan!
18/L, 3 éve nyelvpirszinggel
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok. A szóismétlésekért elnézést. Általában tudok írni. Hát most nem jött öszze. De írj bátran :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem említettem de fiu vagyok szoval a szopas részt nyalasra valtom. :D
Van olyan nyelv piercing ami nem latszik ha bent van?
2015. szept. 16. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!