Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek egy kis kő orr...

Szerintetek egy kis kő orr piercinggel lesz olyan munkahely ahova nem vennének fel ezmiatt?

Figyelt kérdés
17éves vagyok most végeztem a sulival, és sokan mesélték hogy tetoválással és piercinggel volt hogy nem vették fel őket a kiszemelt munkahelyre.. neten nem találtam erre választ hogy orr piercing is ilyen dolognak számít-e és abból se karika csak kis pötty kő

2015. szept. 11. 00:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus ilyen a bank. Ott nem a tudás, hanem a megjelenés az első, a második az eladhatóság. A piercing ezt nem támogatja.

Tanár szintén ilyen, mert álszentnek kell lenni sokszor, hogy jó példát mutassanak és nehogy megmutassanak a.gyereknek semmit a kulturált felnőtt világból, mert az erkölcsöntelen.

Orvos, mérnök, stuard, gyógypedagógus, eladó, sofőr, portás, szakács, idegen vezető, gyári munkás, művész, asztalos, villanyszerelő lehetsz. És még sokminden más is.

2015. szept. 11. 06:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ügyfélszolgálaton dolgozok, nálunk nem lehet pc. tetoválásom van, azt lehet takarni, ebből nincs problémájuk- viszont nekem nyáron is hosszú ujjúban kell lennem.
2015. szept. 11. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
34%
A munkahelyek egy részén az írásod nem fog átcsúszni, másik részén a piercing miatt küldenek el, de ettől még találhatsz olyat, ahova mindkettő oké.
2015. szept. 11. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!