Szerintetek egy kis kő orr piercinggel lesz olyan munkahely ahova nem vennének fel ezmiatt?
Figyelt kérdés
17éves vagyok most végeztem a sulival, és sokan mesélték hogy tetoválással és piercinggel volt hogy nem vették fel őket a kiszemelt munkahelyre.. neten nem találtam erre választ hogy orr piercing is ilyen dolognak számít-e és abból se karika csak kis pötty kő2015. szept. 11. 00:04
1/3 anonim válasza:
Tipikus ilyen a bank. Ott nem a tudás, hanem a megjelenés az első, a második az eladhatóság. A piercing ezt nem támogatja.
Tanár szintén ilyen, mert álszentnek kell lenni sokszor, hogy jó példát mutassanak és nehogy megmutassanak a.gyereknek semmit a kulturált felnőtt világból, mert az erkölcsöntelen.
Orvos, mérnök, stuard, gyógypedagógus, eladó, sofőr, portás, szakács, idegen vezető, gyári munkás, művész, asztalos, villanyszerelő lehetsz. És még sokminden más is.
2/3 anonim válasza:
Én ügyfélszolgálaton dolgozok, nálunk nem lehet pc. tetoválásom van, azt lehet takarni, ebből nincs problémájuk- viszont nekem nyáron is hosszú ujjúban kell lennem.
3/3 anonim válasza:
A munkahelyek egy részén az írásod nem fog átcsúszni, másik részén a piercing miatt küldenek el, de ettől még találhatsz olyat, ahova mindkettő oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!