Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A kedvesemet...

Mit tegyek? A kedvesemet meghülyítették a barátnői, olyanra beszélték rá, ami nekem nem tetszik. Hogy ellensúlyozzam az álnok barátnők hatását?

Figyelt kérdés
A kedvesem gyönyörű lány, imádom őt, egészben is full tökéletes és az egyes alkatrészei is első osztályúak. A hülye barátnői a nyáron bebeszélték neki, hogy kicsi a melle, és rábeszélték, hogy vegyen magának szivacsos, kitömött melltartókat. Ijedtében vett is egy csomót, azóta olyanokat hord, és mindenütt megnézik a pasik, úgy csorgatják rá a nyálukat, mint egy k+rvára. Én jobban szerettem, amíg normál méretűnek tűnt a melle, az is jól állt neki, most viszont minden blúza úgy domborodik, mintha két féldinnye lenne alatta (a szivacsos melltartók miatt), s minden pasi bámulja, csak a mellének beszélnek. Ez neki így jó? Miért mosták át az agyát a barátnői? Miért hitették el vele, hogy csak a nagy mell lehet szép?

2015. szept. 8. 15:49
1 2
 11/12 ~OnLány~ ***** válasza:
71%

Én nem értem miért a kérdezőt támadjátok?

Szerintem sem helyes,hogy a barátnőire hallgat.

Ez nem féltékenység.A lánynak van barátja,szóval van aki már elfogadta olyannak,amilyen.

Én sem érezném jól magam a kérdező helyében,ha fiú lennék,nekem sem tetszene,hogy a barátnők ennyire befolyásolják a lányt.

Maximum szépen megkéred,hogy ne hordjon olyan melltartókat,mert anélkül is szép,hiszen előtte sem hordott ilyesmit.

2016. márc. 20. 13:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjátok,hogy a barátnőjének nem tetszik,hogy nézik,tapadnak rá a férfiszemek? Lehet direkt nem akarja,már lecserélni,mert szereti,ha legeltetik rajta a férfiak a szemüket.
2016. márc. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!